Vše je připraveno, v Seville může začít Seville European Film Festival 2012 - Aktuálně o Španělsku | Co se děje ve Španělsku

spanelsko-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Vše je připraveno, v Seville může začít Seville European Film Festival 2012

 

Seville European Film Festival (Sevilla Festival de Cine Europeo) je kulturní událostí speciálně určenou pro současný evropský film. Základním cílem festivalu filmů v Seville je totiž propagovat evropskou filmovou kulturu, prostřednictvím dialogu mezi novými tvůrci a uznávanými osobnostmi, se zvláštním důrazem zaměřeným na začlenění nových médií pro kinematografické vyjádření. Současně se snaží prosazovat díla nových režisérů, ale také i známých umělců, aby bylo možné předložit širší pohled nejnovějších významných produkcí na mezinárodní úroveň. Festival také současně poskytuje místo pro setkání evropského filmového průmyslu. Stále více začíná platit, že evropský film dnes ukazuje svou mimořádnou tvůrčí sílu, s různými novými návrhy zkoumat a objevovat. Proto bezpochyby nabízí evropský filmový festival Seville European Film Festival 2012 vynikající výběr nových a atraktivních filmů, jehož obsah si můžeme přidat do bohatého a velmi podnětného kulturního života tohoto města. Odhadované publikum kolem 65 000 diváků tak bude mít možnost sledovat v průběhu osmi dnů více než 150 filmů, z nichž 90% budou filmy evropské. Programování festivalu je strukturováno do čtyř soutěžních sekcí a porota (složená z renomovaných odborníků) uděluje ocenění Zlatý a Stříbrný Giraldillos a Zvláštní cenu porotců. Vedle filmových projekcí a rozvíjení svých aktivit do filmového průmyslu, nabízí festival také zajímavé kurzy a semináře, pořádané s univerzitou v Seville.
9. ročník Seville European Film Festival 2012, který bude probíhat od 2. do 10. prosince 2012 se vyznačuje také několika změnami, zejména s ohledem na jeho místo konání. Samotné promítání filmů se uskuteční v různých projekčních sálech, jako je Nervión Plaza Cinema anebo Teatro Lope de Vega. Divadlo se také stane místem konání zahajovacího gala večera i slavnostního zakončení festivalu.

Kontaktní údaje:
* E-mail: info@festivaldesevilla.com
* Tel. : +34 955115586
* Fax: +34 954610096
* Web: http://www.festivaldesevilla.com/

 

 

Call Service Widget

 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru
 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje