Prostor do světa nových technologií vám poskytne v Barceloně ArtFutura 2012 - Aktuálně o Španělsku | Co se děje ve Španělsku

spanelsko-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Prostor do světa nových technologií vám poskytne v Barceloně ArtFutura 2012

Vzhledem k tomu, jak se umění neustále vyvíjí a přizpůsobuje novým technologiím, celé generace umělců se se snaží překlenout propast mezi uměleckým vyjádřením a technologickým rozvojem. Na oslavu tohoto manželství umění a techniky vás proto digitální umělci a inovátoři zvou do Španělska, abyste spolu s nimi až do 28. října 2012 mohli sdílet a prozkoumat ty nejnovější trendy v oblasti nových médií, videoher, počítačové animace nebo interaktivního designu na akci známé jako ArtFutura. Místem konání se stane Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).
ArtFutura je nejslavnější španělský festival kultury a tvořivosti. Koná se každý rok v několika španělských městech, kde slaví vše, co má do činění s rozvíjející se digitální kulturou. Festival se zaměřuje na nová média, animované filmy, videohry, 3D prostředí nebo digitální animace. Hostí ty největší jména v digitálním umění, které nabízejí několik dní plných exponátů, seminářů, konferencí, demonstrací, výstav, projekcí a interaktivních instalací. ArtFutura je hostitelem každý rok jiného světového města, včetně Barcelony, Madridu nebo Buenos Aires. Každoročně však vždy událost přinese nové - špičkové designové projekty, které podporují aspekty nové digitální tvořivosti. Téma pro letošní rok zní: Naše kultura je digitální. Už prostě nelze oddělit pochopení umění nových médií, internet a digitální technologie, neboť rychlý rozvoj nových technologií vyrábí hluboké změny v naší globální společnosti. Způsob, jakým žijeme, pracujeme a zejména komunikujeme vytváří náš obraz světa, který je stále více závislý na digitálních přístrojích, které používáme každý den. Stále všudypřítomné technologie se staly neviditelné a přirozeně se integrovaly do našeho každodenního života. I proto se ArtFutura 2012 bude zabývat analýzou našeho současného vztahu s digitálními technologiemi a to jak v celosvětovém měřítku, tak i individuálně.

 

 

Call Service Widget

 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru
 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje