V Barceloně se představí unikátní hudební show SÓNAR... International Festival of Advanced Music and Multimedia - Aktuálně o Španělsku | Co se děje ve Španělsku

spanelsko-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

V Barceloně se představí unikátní hudební show SÓNAR... International Festival of Advanced Music and Multimedia

V době od 14. do 16. června 2012 se Barcelona stane baštou technologie, experimentální hudby a
multimediálního umění na velmi populárním mezinárodním festivalu SÓNAR: International Festival of
Advanced Music and Multimedia
, což by se dalo volně přeložit jako Mezinárodní festival hudby a pokročilé multimediální umění. Obecně SÓNAR nově definuje hudbu zábavnou cestou zvuků a digitálního vyjádření, se současnou kulturou. Je to prestižní sestava elektronického folku, pop, hip-hopu a rocku v podání moderních umělců a hudebníků, kteří dokonale kombinují zábavu s uměním, avantgardou a experimentováním. Jejich výsledkem jsou pak nové trendy v elektronické hudbě, jejich vzájemné ovlivňování a hybridizace s jinými žánry. Proto je SÓNAR unikátní z hlediska své formy a obsahu.
Nečekejte však žádné mokré stany, bahnitá pole, či přenosné záchody. Sónar je čistě městský festival. Koná se v Centre de Cultura de Barcelona Contemporània (také známé pod zkratkou CCCB) a v Museu d'Art Contemporani de Barcelona. Zde se bude ve dne pořádat přemíra koncertů, audio-vizuálních projekcí, nebo výstav a to vše v rámci SonarVillage, SonarLab, SonarComplex a Sonarama. Vstoupíme do světa electra, popu, post rocku, hip-hopu, elektronického popu, či experimentální jazzové hudby. A jelikož jsou hlavní akce festivalu pořádány v noci, doopravdy se rozjede až v parcích, v místních hospodách a klubech po celém městě. Tento festival, jehož hlavním aspektem je hudba, ročně navštíví kolem 80 000 lidí. Sónar se stává důležitým místem setkání veřejnosti, špičkových umělců a nejvlivnějších odborníků z odvětví hudby a moderního umění. Není divu, že festival překročil hranice Španělska a každoročně se pořádá i v Londýně, New Yorku, Buenos Aires, Sao Paulu, Soulu, Frankfurtu, Chicagu nebo Tokiu. Více informací a program festivalu naleznete na http://www.sonar.es/en/2012/.

 

 

Call Service Widget

 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru
 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje