Vraťte se zpátky v čase. Sevillská galerie vystavuje slavné fotografie ze sedmdesátých let - Aktuálně o Španělsku | Co se děje ve Španělsku

spanelsko-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Vraťte se zpátky v čase. Sevillská galerie vystavuje slavné fotografie ze sedmdesátých let

Andaluské centrum současného umění ve španělské Seville nabízí do 25. dubna svým návštěvníkům jedinečnou příležitost nahlédnout do dob nedávno minulých a seznámit se s atmosférou doby sedmdesátých let v Americe, v Evropě i v Africe. Lidé budou mít možnost vidět pohromadě fotografie, zachycující všední dny i dramatické události, které předznamenaly naši současnost.


V několika sálech galerie najdete stovky fotografií, které jejich autoři pořídili v sedmdesátých letech po celém světě. Mezi fotografy, jejichž práce se na výstavě objevují, je například slavný američan Eugene Richards, který se proslavil svými dokumentárními snímky z "hippie revoluce" v šedesátých letech.

Dále uvidíte fotografie americké fotografky a filmové režisérky  Cindy Sherman, která se ve svém díle zaměřuje na dokument, umění a módu. Můžete se seznámit s dílem Jihoafričana Davida Goldblatta, který na svých fotografiích zachytil poměry v rodné zemi v systému Apartheidu. Za zmínku určitě stojí i vystavované práce Williama Egglestona, který proslul svým pojetím umělecké fotografie.

 

Call Service Widget

 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru
 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje