Summer Nights at CaixaForum v Barceloně nabízí celou řadu kulturních aktivit - Aktuálně o Španělsku | Co se děje ve Španělsku

spanelsko-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Summer Nights at CaixaForum v Barceloně nabízí celou řadu kulturních aktivit

Ve Španělsku se stává Barcelona hlavním cílem turistů pro její schopnost plnit očekávání určitého druhu lidí. Je také široce považována za jedno z nejkrásnějších měst na světě. Kromě návštěvy velkých dominant města (gotická čtvrť, ulice v centru La Rambla, secesní dům Casa Batlló, chrám Sagrada Familia nebo zahradní komplex s architektonickými prvky Parc Güell) je zde však pro milovníky kultury k dispozici i umělecká galerie CaixaForum Barcelona. Objekt původně sloužil jako textilní továrna Puigcercós Casimir Casaramona, kterou postavil slavný katalánský architekt Josep Puig i Cadafalch. A právě zde se již od 4. července až do 29. srpna 2012 koná Summer Nights at CaixaForum.
Nenechte si proto ujít mnoho událostí a kulturních akcí, které ještě zvyšují image a charakter tohoto velmi překrásného města. Letní čas a pěkné počasí je prostě vrchol pro kulturu na veřejných prostranstvích. V této souvislosti je pro vás na Summer Nights at CaixaForum připraveno mnoho kulturních aktivit, jako například divadelní představení, čtení poezie, vystoupení evangelických sborů, elektronické DJs, taneční vystoupení nebo multimediální filmové a hudební projekce. Každý večer si můžete vybrat ze tří plánovaných událostí, které se konají v různých částech budovy. Několik koncertů a kulturních - uměleckých aktivit se také koná venku. Mnoho jich je také připraveno pro děti, také na čerstvém vzduchu. Všechny jsou originální a zdarma.

Adresa místa konání:
CaixaForum Barcelon
6-8 Avenida Marques de Comillas
08038 Barcelona, Španělsko
* Tel.: +34 93 476 8600

 

 

Call Service Widget

 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru
 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje